Go to Top

D3-vitamiini

 D3-vitamiini

D3-vitamiini

VitaFin D3-vitamiini on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. VitaFin D3-vitamiini sisältää 50µg tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. Yksi kapseli päivässä riittää!

D3-vitamiinia saadaan tunnetusti helpommin auringosta: D3-vitamiinia valmistuu ihmisen ihossa UV-säteilyn seurauksena. Suomen leveysasteilla auringonvaloa ei kuitenkaan ole riittävästi, jotta riittävä D-vitamiinin saanti olisi turvattu.

D3-vitamiinin terveysvaikutukset

D3-vitamiinia on vaikea saada riittävästi ravinnosta. Luonnollista D3-vitamiinia on elintarvikkeista merkittävästi vain kalassa.

D-vitamiinin kaikkein tunnetuin vaikutus liittyy kalsiumtasapainon säätelyyn, joka taas liittyy luuston kuntoon ja esimerkiksi luukadon ehkäisyyn. D-vitamiinitason ja eri sairauksien esiintyvyyden välillä on havaittu yhteyksiä ja on olemassa vahvaa näyttöä siitä, että matalaan D-vitamiinitasoon liittyy suurempi riski sairastua esimerkiksi osteoporoosiin, syöpään, ientulehdukseen ja erilaisiin infektioihin. Tutkimusten mukaan myös kohonnut verenpaine, 1 tyypin diabetes, nivelrikko, MS-tauti ja masennus ovat yhteydessä D3-vitamiinin saantiin.

D3-vitamiinilla onkin monivivahteisempi merkitys terveytemme kannalta, kuin mitä aikaisemmin on tiedetty.

TUOTEINFO

LÄHETYS SISÄLTÄÄ:

365 kpl D3-vitamiinikapseleita.

Yksi lähetys sisältää siis vuoden annoksen D3-vitamiinia. D3-vitamiinitilaus on aina kertaluontoinen, eikä se sido sinua mihinkään.

D3-vitamiinin tuoteselosteen näet tästä.

 
1 kapseli sisältää:

50 µg (2000KY) D3-vitamiinia (1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

1 kapsel innehåller:
50 µg (2000IE) D3-vitamin (1000% av jämförelsevärdet för det dagliga intaget).
Ainesosat:
Auringonkukkaöljy 63%
Gelatiini 26%
Kosteudensäilyttäjä (glyseroli) 11%
Kolekalsiferoli 0,6%
Ingredienser:
Solrosolja 63%
Gelatin 26%
Fuktighetsbevarande medel (glyserol) 11%
Cholecalciferol 0,6%

 

TILAA VITAMIINIT TÄSTÄ