Go to Top

Kokemukset

 

JO YLI 40,000 TYYTYVÄISTÄ TILAAJAA,
LIITY SINÄKIN!

Tuotteidemme suosio piileekin siinä, että ne ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja suunniteltu suoraan suomalaisille. Tuotteet toimitetaan koko sopimuskauden ajan suoraan asiakkaan kotiin postitse, mikä takaa helpon käytettävyyden. Koska tuote on suunniteltu suomalaisille, vaihtuu tuote automaattisesti kesätuotteesta talvituotteeseen vuoden aikojen mukaan.

 

 


 

SATU TUOMISTO – HYVINVOINTI LÄHTEE SISÄLTÄPÄIN

Entinen Miss Suomi, Satu Tuomisto, tietää miten tärkeä asia hyvä ruokavalio on. Hän onkin nostanut kunniaan hyvät öljyt ja rasvat, sekä vaihtanut suurimman osan ruoasta luomu-tuotteisiin. Myös liikunta on erityisen tärkeä seikka hyvinvoinnin kannalta. Mallin töitä tekevä Tuomisto pyrkii liikkumaan vähintään kolme kertaa viikossa. Työkiireet saattavat rajoittaa mahdollisuuksia liikuntaan jolloin hän siirtyy hyötyliikuntaan ja jättää mielellään auton avaimet naulakkoon ja liikkuu kävellen.

Katso Sadun haastattelu kokonaisuudessaan tästä.

satu


kokemukset_paini

 

MATTI KETTUNEN – MAITOHAPPOBAKTEERIT PITÄVÄT VATSAN KUNNOSSA

Paljon ulkomailla reissaava olympiapainija Kettunen tieää, miten tärkeää on että, vatsa toimii ja pysyy terveenä. Sairastumiset rajoittavat harjoittelua ja onkin hyvin tärkeää, että pystyy harjoittelemaan terveenä koko harjoitus kauden ajan. Hän onkin huomannut että, säännöllinen maitohappobakteerien syönti auttaa pysymään terveenä ja pitämään flunssat ja kuumeen loitolla.

Katso Matin haastattelu kokonaisuudessaan tästä.


 

YVONNE HOLM – VITAMIINIEN MERKITYS RAVINNOSSA

Dosentti Yvonne Holm Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnasta painottaa, miten välttämättömiä vitamiinit ovat ihmisten elimistölle ja kuinka tärkeää niiden saanti ravinnosta on, koska ihmisen elimistö ei itse pysty niitä tuottamaan. Suomalaiset kärsivätkin hyvin usein foolihapon, raudan ja D-vitamiinin puutteista. Erittäin hyvänä lähteenä näille ravintoaineille hän pitää suomalaisille tuttuja monivitamiinivalmisteita.

Katso Yvonnen haastattelu kokonaisuudessaan tästä.

yvonne


Asell_muokattu_9731

Marko Asell – Urheilijan ajatuksia terveydestä ja ravinnosta

Marko Asell on painin olympiamitalisti vuodelta 1996. Ammattiurheilijana  Asell tietää hyvin monipuolisen ja terveellisen ravinnon vaikutukset. Etenkin huippu-urheilijoiden tulee kiinnittää erityistä huomiota ruokavalioonsa, jotta optimaaliset olosuhteet hyvien urheilusuoritusten saavuttamiseen voidaan saavuttaa. Asell korostaakin lisäravinteiden merkitystä monipuolisen ruokavalion tukena ja suositteleekin VitaFin monivitamiinia ja maitohappobakteeria päivittäiseen käyttöön.

Vaikka huippu-urheilussa on pitkälti kyse oikeanlaisesta ravinnosta, ei työkseen urheilevatkaan saa riittävästi tarvittavia vitamiineja ja hivenaineita normaalista ravinnosta. Siksi vitamiinien ja hivenaineiden saannin varmistaminen muulla tavalla on usein tarpeen. VitaFin-tuotteet toimivat tähän tarkoitukseen erittäin hyvin, sillä VitaFin-monivitamiinista saa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit kerralla, yhdestä tabletista. Maitohappobakteerit puolestaan pitävät vatsan ja suoliston kunnossa, sekä tehostavat vitamiinien imeytymistä.” – Marko Asell

Marko Asellin urheilu-uran paras saavutus tunnetaan Atlantan olympialaisissa vuodelta 1996. Asell sai olympiahopeaa kreikkalais-roomalaisessa painissa, 74 kg sarjassa. Vuonna 1997 Asell paini myös EM-hopeaa. Vuonna 2001 Asell lopetti painiuransa ja siirtyi valmennustehtäviin.

Nykyään Marko Asell pitää kuntoaan yllä lähinnä juoksemalla ja jalkapalloa pelaamalla. Urheilu pitää mielen virkeänä sekä kehon kunnossa. Terveellinen ruoka puolestaan antaa edellytykset liikkua ja urheilla. Asell muistuttaa, että iän myötä tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin turvaaminen lisäravinteilla korostuu entisestään.

”Ikääntyminen tuo lisää haasteita terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Ikääntyminen ja erilaiset sairaudet asettavat ravinnolle erityisvaatimuksia. Siksi vitamiinilisäravinteet ovat tärkeitä erityisesti jo hieman ikääntyneemmälle kansalle. VitaFin-tuotteiden avulla on helppo huolehtia omasta terveydestä, sillä tuotteet toimitetaan kuukausittain suoraan kotiin. Itse keski-ikää lähestyessäni huomaan, ettei keho toimi enää samalla tavalla kuin nuoruusvuosina. Siksi käytänkin VitaFin-tuotteita päivittäin osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.”– Marko Asell

Marko vaikuttaa urheilutaustansa lisäksi myös poliitikkona. Työ vaatii aikaa ja energiaa ja välillä päivät venyvät pitkiksi. Marko muistuttaakin VitaFinin asiakkaita myös liikunnan tärkeydestä ravinnon lisäksi:

”Liikkukaa aina kun se on mahdollista. Liikunta tuo hyvää oloa ja energiaa ja jo muutama puolen tunnin lenkki viikossa parantaa elämänlaatua huomattavasti! Joten kaivakaa ne lenkkarit kaapista ja lähtekää ulos nauttimaan raittiista ilmasta ja liikunnasta.” – Marko Asell