Go to Top

Ohjeet

Miksi juuri VitaFin?

Kotimaisia täsmätuotteita, suunniteltu suomalaisille

Tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu suomalaisessa ravintolisätehtaassa ja ne on suunniteltu erityisesti suomalaiselle ja Suomen vuodenaikojen vaihtelujen terveyshaasteet huomioiden. Maitohappobakteerivalmisteessa on kaikkia seitsemää suolistolle tärkeää eri maitohappobakteerien pääkantaa ja maitohappobakteerien kokonaismäärä vähintään 10 miljardia bakteeria / kapseli. Nämä bakteerit ovat eläviä, kylmäkuivattuja ja vatsahapoilta suojattuja niin, että ne varmasti pääsevät ruuansulatuskanavassamme oikeisiin vaikutuskohtiin, ohutsuolen eri osiin.

Kaikki tärkeimmät vitamiinit, mineraalit ja ravinteet yhdellä kertaa

Tuotteistamme saat päivittäin tarvitsemasi vitamiinit ja mineraalit yhdessä tabletissa. Saat ihollesi tärkeitä ravinteita ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisemiseksi ja luonnollisen aurinkosuojan muodostamiseksi. Saat myös lisätukea omalle immuunijärjestelmälle syksyn ja talven vaativiin oloihin. Korkealaatuisilla maitohappobakteerikapseleilla varmistat taas suoliston laadukkaan bakteerikannan ja siten suoliston moitteettoman toiminnan. Suositeltu vuorokausiannos on 1 monivitamiinitabletti ja 1 maitohappobakteerikapseli. Ravintolisät on tarkoitettu täydentämään monipuolista ruokavaliota. Harva saa ravinnostaan kaikkia elimistön päivittäin tarvitsemia suoja- ja rakennusaineita riittävästi. Jos kasvisten ja hedelmien päivittäinen syönti jää alle ½ kg, on todennäköistä, ettet saa ravinnosta riittävästi suoja-aineita. Parhaimman tehon saat ravintolisän säännöllisellä käytöllä.

Toimii kaikkina vuodenaikoina

VitaFin-monivitamiinin koostumus vaihtuu automaattisesti vuodenaikojen mukaan. MultiEchina-monivitamiini tukee terveyttä ja vastustuskykyä syksyn ja talven aikana. MultiAurinko-monivitamiini tukee terveyttä keväällä ja kesällä  suojaten pohjoismaista vaaleaa ihoa auringolta ja samalla edistäen ihon luonnollista ruskettumista.

Nopea toimitus suoraan kotiisi

Tuote toimitetaan postitse suoraan kotiisi kerran kuukaudessa ja lähetys sisältää aina yhden kuukauden annoksen. Näin varmistamme ettei tuote pääse loppumaan kesken, eikä tuotteet loju pitkiä aikoja kaapin perällä. Lisäravinteiden parhaan mahdollisen hyödyn saavuttamiseksi on niiden säännöllinen, pitkäaikainen käyttö erittäin tärkeää.

Tuote sopii kaikille

Ravintolisät sopivat koko perheen käytettäviksi, niin lapsille kuin ikääntyneillekin, miehille sekä naisille. Kaikki tuotteemme sopivat myös lapsille sekä raskaana oleville.

Helppo säilyttää kotona ja kuljettaa mukana matkoilla

VitaFin-tuotteet säilyvät huoneenlämmössä kuivassa paikassa. Kosteus on haitaksi, joten tuotteita ei kannata säilyttää jääkaapissa. Tuotepakkaus on suunniteltu siten, että sitä on kätevä kuljettaa mukana myös matkalla. Tuotteet on pakattu läpipainolevyihin, josta voit helposti leikata sopivan palan mukaan reissuun.

Puhtaat ja laadukkaat tuotteet raaka-aineista lähtien

Vitafin-tuotteet on valmistettu korkeimpien ravintolisästandardien mukaisesti ja tarkkaa laadunvalvontajärjestelmää noudattaen. Kaikki raaka-aineet tulevat sertifioiduilta valmistajilta ja ne on sekä analysoitu että dokumentoitu ennen käyttöä. Niillä on myös EU -direktiivin mukainen jäljitettävyys.

Tuotteen käyttö on suositeltavaa raskauden aikana

Yleinen suositus on, että raskaana ollessa tai imettäessä tulee käyttää lisäravinteita tai ravintolisiä vain lääkärin tai terveydenhuoltohenkilökunnan suosituksesta. Tästä on muutama poikkeus. Ravinnossa luonnollisesti olevia aineita, kuten vitamiineja ja mineraaleja, voi käyttää vapaasti niiden suositelluissa rajoissa. Sama pätee myös maitohappobakteerivalmisteisiin, mikäli ko. tuotteiden ainesosat eivät aiheuta allergioita. Raskaana ollessa tulee huolehtia lisäksi riittävästä d -vitamiinin, foolihapon, B-vitamiinien ja raudan saannista. Mikäli ravinnosta ei saada riittävästi ravinteita, voi ruokavaliota täydentää ravintolisillä. Monissa maissa äitiysneuvolat suosittelevat käyttämään ravintolisiä raskauden aikana.

Voit käyttää tuotteitamme, vaikka sinulla olisi jonkin sairaus

Tuotteemme eivät sisällä mitään yleisimpiä allergioiden aiheuttajia. Mikäli olet kuitenkin allerginen jollekin tuotteen ainesosalle, ei käyttöä suositella.

MultiEchina-talvituotteessamme on Echina-uutetta, joka aktivoi elimistön omaa puolustusta. Autoimmuunisairauksissa elimistön puolustus hyökkää ilman syytä elimistön omia kudoksia vastaan. Tästä syystä autoimmuunisairauksissa Echinan käyttöä ei suositella, koska se voi pahentaa oireilua. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme käyttämään MultiAurinko-tuotetta ympäri vuoden. Talvituotteemme sisältää myös K2-vitamiinia, joten verenohennuslääkitystä käyttävän on myös hyvä käyttää pelkkää MultiAurinko-tuotetta ympäri vuoden.  

Useimmin kysytyt kysymykset

Missä tuotteet on valmistettu?

Tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu suomalaisessa ravintolisätehtaassa.

Mistä tiedän, että tuotteet on laadukkaita ja puhtaita?

Kaikki raaka-aineet tulevat sertifioiduilta valmistajilta ja ne on sekä analysoitu että dokumentoitu ennen niiden käyttöä. Niillä on myös EU-direktiivin mukainen jäljitettävyys. Lisäksi tuotteet on valmistettu korkeimpien ravintolisästandardien mukaisesti ja tarkkoja laadunvalvontajärjestelmiä noudattaen.

Säilyvätkö VitaFin -tuotteet huoneenlämmössä?

VitaFin -tuotteet säilyvät huoneenlämmössä, kuivassa paikassa. Kosteus on haitaksi, joten tuotteita ei kannata säilyttää jääkaapissa.

Sopiiko tuote lapsille tai raskaana oleville?

Kaikki tuotteemme sopivat sekä lapsille että raskaana oleville.

Montako tablettia ja kapselia otetaan päivässä?

Kaikkien tuotteidemme suositeltu vuorokausiannos on 1 tabletti/kapseli päivässä. Annostusohje lukee myös tuotepakkauksen takapuolella tuoteselosteen yhteydessä.

Miten ilmoitan osoitteenmuutoksen?

Ottamalla yhteyttä VitaFin Oy:n asiakaspalveluun. VitaFin Oy:n asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 09 – 424 77 333 arkisin klo 10-15. Yhteyden saat myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@vitafin.fi 

Olen tilannut tuotteen, milloin ja miten saan sen?

Tuote toimitetaan suoraan kotiisi postitse. Toimitusaika on 1-4 arkipäivää.

Miten maksan tuotteeni?

Tuotepakkauksen mukana tulevalla laskulla.

Onko puhelimessa sovittu kauppa sitova?

Puhelimessa sovittu kauppa on sitova. Kuluttajalla on 14 vuorokauden mittainen peruutusoikeus, jonka aikana kuluttaja voi tutustua tuotteeseen ja tehdä halutessaan peruutuksen ilmoittamalla siitä puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse asiakaspalveluumme. Peruutusaika lasketaan ensimmäisen pakkauksen ja tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen tilausta ei voi enää peruuttaa ja kauppa on sitova sovitun tilauskauden ajan. Tarkemmat ohjeet löydät ensimmäisen tuotepakkauksen mukana tulevista sopimusehdoista.

Milloin tuote vaihtuu MultiAuringosta MultiEchinaan?

MultiAurinko-monivitamiinia toimitetaan huhtikuun alusta elokuun loppuun. MultiEchina-monivitamiinia toimitetaan syyskuun alusta maaliskuun loppuun.

Onko mahdollista saada kesällä MultiEchina -tuotetta tai talvella MultiAurinko -tuotetta?

Tämä on mahdollista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro asiakaspalvelijoillemme toiveesi.

Haluan tilata lisää tuotteita. Miten toimin?

Ottamalla yhteyttä VitaFin Oy:n asiakaspalveluun puhelimitse numeroon 09 – 424 77 333.

Sopimuksen irtisanominen / palautusoikeus

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus, joka lasketaan ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta.

Peruutuksesta on ilmoitettava erikseen yritykselle, pelkkä tuotteen palauttaminen ei riitä. Peruutuksesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai postitse kirjeellä alla olevaa peruutuslomaketta käyttäen. Halutessanne voitte tulostaa linkistä löytyvän peruutuslomakkeen ja lähettää sen meille osoitteeseen VitaFin Oy Asiakaspalvelu, PL 32, 33100 TAMPERE.

Kuluttajansuojalain mukaisesti määräaikaikaisen tilauksen purkamiseksi kesken tilauskauden tarvitaan aina pätevä syy, jos peruutus tapahtuu kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen. Tästä tulee toimittaa dokumentti. Mikäli haluat peruuttaa määräaikaisen tilauksesi kesken tilauskauden, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet dokumentin toimittamista varten.

Peruutuslomake 

Miksi laskussa lukee saajan kohdalla PayEx Oy?

Maksuvalvonta on ulkoistettu PayEx Oy:lle. PayEx Oy valvoo maksusaatavia.

Mitä tapahtuu, jos jätän laskun maksamatta?

Mikäli asiakas ei maksa laskua, hänelle lähetetään PayEx Oy:n toimesta huomautuslasku. Mikäli laskua ei makseta huomautuksesta huolimatta, siirtyy saatava perintään.

Mitkä sairaudet estävät VitaFin -tuotteiden käytön?

MultiAurinko-monivitamiinin kohdalla sairaudet eivät aseta esteitä käyttää tuotetta. MultiEchina-monivitamiinin sisältämä Echina-uute aktivoi elimistön omaa puolustusjärjestelmää. Autoimmuunisairauksissa (joissa elimistön oma puolustusjäresjestelmä hyökkää ilman syytä elimistön omia kudoksia vastaan) echinan käyttöä ei suositella, koska se voi pahentaa oireilua. Jos käytät verenohennuslääkkeitä, suosittelemme tilaamaan MultiAurinko-monivitamiinia ympäri vuoden.

Mitkä allergiat estävät VitaFin -tuotteiden käytön?

Mikäli olet allerginen jollekin tuotteen valmistusaineelle, ei käyttöä voida suositella. Allergiseksi voi tulla melkein mille vain. Valmistusaineissa ei ole mitään tavallisimpia allergia-aiheuttajia. Ainesosalistasta löytyvät kaikki tuotteen valmistusaineet. 

Voiko VitaFin -tuotteita käyttää, kun on raskaana?

Raskaana ollessa elimistö kuluttaa entistä suuremman määrän ravinteita, joten riittävän saannin varmistaminen lisäravinteiden avulla on useimmiten tarpeellista. Tuotteemme ovat turvallisia myös raskaana oleville, mutta ensisijaisesti raskauden aikana suositellaan noudattamaan hoitohenkilöiden antamia ohjeita.

Minkä ikäinen voi käyttää tuotetta?

Ravintolisät soveltuvat koko perheen käytettäviksi.

Voiko tuotetta käyttää ympäri vuoden?

Kyllä voi. Ravintolisistä saa parhaan tehon irti säännöllisellä, pitkäaikaisella käytöllä.

Mitä jos en käytä tuotetta päivittäin?

Ravintolisät on tarkoitettu täydentämään monipuolista ruokavaliota, sekä ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia. Mikäli kasvisten ja hedelmien päivittäinen syönti jää alle ½ kg, on todennäköistä, ettet saa ravinnosta kaikkia tarvittavia suoja- ja ravintoaineita. Parhaimman tehon tuotteesta saat säännöllisellä käytöllä.

Miten tuote eroaa muista markkinoilla olevista tuotteista?

VitaFin -tuotteet on suunniteltu erityisesti suomalaiselle ja Suomen vuodenaikojen vaihtelujen tuomat terveyshaasteet huomioiden. Maitohappobakteerivalmisteessa on seitsemää eri suolistolle tärkeää maitohappobakteeria yhteensä vähintään 10 miljardia bakteeria / kapseli. Bakteerit on suojattu niin, että ne varmasti pääsevät ruuansulatuskanavassamme vatsahappojen ohi oikeisiin vaikutuskohtiin eli ohutsuoleen. Tuotteemme toimitetaan suoraan kotiin postitse ilman lisäkustannuksia.

Syön Omega3 -kapseleita, voinko jättää ne pois?

Elimistösi tarvitsee omega-3 rasvahappoja säännöllisesti. Jos et syö esimerkiksi rasvaista kalaa 3 kertaa viikossa tai varmista tärkeiden rasvojen saantia muulla tavalla, on suositeltavaa käyttää Omega3-lisäravinnetta. VitaFin-tuotteperheestä löytyy laadukas kalaöljyvalmiste, jonka perustuotteen tilaajat saavat aivan erityiseen hintaan. Ota yhteyttä VitaFin-asiakaspalveluun, niin kerromme lisää!