Go to Top

Toiminta

 

VITAFIN-TUOTEPALVELU – AINA ILMAINEN TOIMITUS 0€!

VitaFin-tuotepalvelu on kehitetty tukemaan suomalaisten hyvinvointia.

Tuotepalvelumme toimittaa tilaamasi ravintolisät suoraan kotiin postitse kerran kuukaudessa ilman postikuluja. Toimitus sisältää aina kuukauden annoksen ja kuukauden laskun. Tällä tavalla huolehdimme puolestasi siitä, että tuotteet eivät pääse loppumaan kesken ja käytössäsi on aina tuoreet tuotteet. Ravintolisien pitkäaikainen, säännöllinen käyttö johtaa parhaisiin terveysvaikutuksiin.


  1.

 TILAA TUOTTEET HELPOSTI NETISTÄ PAINAMALLA TÄSTÄ

Tuotteidemme tilaaminen on helppoa! Valitse sinua kiinnostavat tuotteet, täytä yhteystietosi ja kokenut myyntineuvottelijamme ottaa sinuun yhteyttä pikimmiten. Näin saat aina ajan tasalla olevan tarjouksen tuotteistamme.

Voit myös tehdä tilauksesi soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 09 – 424 77 333 (ark. 10-15)

toiminta_ipad


toiminta_suomi2

 

2.

 

TOIMITAMME TUOTTEET KOTIOVELLESI KOKO SUOMESSA

Ensimmäinen tuotepakkaus saapuu postilaatikkoosi muutaman arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja toimitukset jatkuvat yhtä vaivattomasti koko sopimuskauden ajan.


 

3.

 

TAATUSTI LAADUKKAAT JA TUOREET TUOTTEET

Tuotteemme valmistetaan aina tilausmäärien mukaisesti, mikä takaa sen, että tilaamasi tuotteet ovat varmasti tuoreita. Pakkauksessa on aina kuukauden annos, joten sinun ei tarvitse säilyttää tuotteita isoja määriä kerrallaan kaappeissa.

Suosittelemme perustilaukseksi kahden tuotteen comboa: maitohappobakteerit ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat monivitamiinit. Näillä kahdella tuotteella saat tukevan pohjan terveytesi ylläpitämiseksi.

Lisätuotteilla, kuten omega3-kalaöljyllä tai K2-vitamiinilla voit täydentää tilaustasi aina tarpeidesi mukaan.

Yhteen tilaukseen on mahdollista valita 1-4 tuotetta.

toiminta_paketit