Go to Top

Toiminta

 

VITAFIN TÄSMÄTUOTTEET

VitaFin-tuotteet ovat suomalaisille suunniteltuja täsmätuotteita täydentämään päivittäistä ruokavaliota. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Seuraamme päivittäin ravintolisäalan uusimpia tutkimustuloksia ja päivitämme tuotteidemme koostumusta vastaamaan niitä. Varmistamme tuotteidemme laadun käyttämällä tarkkoja laadunvalvontastandardeja. Ravintolisien pitkäaikainen, säännöllinen käyttö johtaa parhaisiin terveysvaikutuksiin, joten toimitamme tuotteet asiakkaille säännöllisesti suoraan kotiin.

 


 

1.

 

TILAA TUOTTEET HELPOSTI NETISTÄ PAINAMALLA TÄSTÄ

Tuotteen tilaaminen on helppoa! Valitset vain haluamasi tuotesopimuksen, täytät yhteystietosi, sekä hyväksyt sopimusehdot ja tuotetilaus on valmis.

toiminta_ipad


toiminta_suomi2

 

2.

 

TOIMITAMME TUOTTEET KOTIOVELLESI KOKO SUOMESSA

Ensimmäinen tuote tulee postilaatikkoosi muutaman päivän sisällä ja toimitukset jatkuvat yhtä vaivattomasti koko sopimuskauden ajan.


 

3.

 

TAATUSTI LAADUKKAAT TUOTTEET LÄPI VUODEN

Pakkauksessa on aina kuukauden annos vitamiineja ja maitohappobakteereita. Vitamiinit on suunniteltu suomalaisille Suomen vuodenaikojen mukaan ja ne vaihtuvat automaattisesti kesätuotteesta talvituotteeseen. Halutessasi voit tilata myös pelkästään tiettyä tuotetta koko sopimuskautesi ajan.

toiminta_paketit