Go to Top

Yhteistyössä

Tappara_logo

 

iceheartslogo_3

 

Tappara on 17-kertainen Suomen mestari ja vuoden 2017 mestaruus saavutettiin jälleen kerran yhdessä VitaFinin kanssa!

VitaFin ja Tappara ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan onnistuneesti. Tapparan edustusjoukkue käyttääkin VitaFin-tuotteita jo kuudetta kautta eikä varmasti ole sattumaa, että samaan aikaan Tappara on taistellut kolmesti hopealle ja keväällä 2016 sekä 2017 Suomen mestariksi. Nyt suomenmestaruusviirejä komeilee kotihallin katossa jo 17.

Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen pitää valmennuksen yhtenä tärkeänä elementtinä pelaajien terveydestä huolehtimista. Riittävien vitamiinien ja hivenaineiden saanti turvataankin yhteistyöllä VitaFinin kanssa, minkä ansiosta joukkueen pelaajat käyttävätkin säännöllisesti VitaFin-tuotteita.

”VitaFin-tuotteet ovat suomalaisille suunniteltuja valmisteita, joten ne ovat meille luonnollinen valinta. Etenkin MultiEchina-tuote on pelaajillemme tärkeä, sillä sen avulla monet pääsevät flunssakausien yli ilman suurempia sairasteluja. Tappara ja VitaFin ovat taistelleet yhdessä jo kolme kertaa hopealle ja nyt on saavutettu jo kaksi kultaa!” – Mikko Leinonen

Säännöllinen ja periksiantamaton harjoittelu on yksi Tapparan vaalimista arvoista. Säännöllinen harjoittelu auttaa pelaajia kehittymään ja kulkemaan kohti joukkueen yhteisiä tavoitteita. Säännöllisyys on tärkeää myös ruokavalion noudattamisessa: kun keho saa sopivin väliajoin ravintoa, pysyy ruuansulatus toiminnassa ja verensokeri optimaalisena urheiluharjoitteille.

”Vitamiinit ja maitohappobakteerit kulkevat pelaajillamme mukana myös pelimatkoilla, sillä säännöllinen käyttö on kaiken A ja O. Pelaajamme pitävät tuotteita myös itse erittäin tärkeänä osana valmennusta, sillä niiden avulla pelivire pysyy mahdollisimman hyvänä koko kauden ajan.” – Mikko Leinonen

VitaFin ja Tappara jatkavat onnistunutta yhteistyötä onnistuneissa merkeissä ja tuleviin mitalitaisteluihin lähdetään jatkossakin voittomielisellä asenteella. Positiivisten kokemusten myötä Leinonen haluaa kannustaa myös VitaFinin tilaajia kohti terveellisiä elämäntapoja:

”Jo pienetkin muutokset voivat olla ratkaisevia lopputuloksen kannalta. Sama pätee elintavoissa ja niitä koskevissa muutoksissa. Ensimmäinen helppo muutos on ottaa vitamiinit ja maitohappobakteerit pysyvästi osaksi monipuolista ruokavaliota. Näin myös Tappara on tehnyt saavuttaen upeita tuloksia, ja siitä parhaimpana todisteena on kevään 2016 ja 2017 kullanhohtoinen mitali.” – Mikko Leinonen

 

 

 

VitaFin osallistuu yhteiskuntavastuuseen tukemalla Suomen Icehearts Ry:n toimintaa

”Hyvistä ajatuksista syntyvät teot. Pienetkin teot voivat muuttaa maailmaa. Hyvistä teoista syntyvät parhaimmat tarinat.” Tällainen lause lukee Suomen Icehearts Ry:n internetsivuilla ja se todella pitää paikkaansa – pienikin apu voi olla toiselle suuri. VitaFin on lähtenyt tukemaan Suomen Icehearts Ry:n toimintaa tammikuussa 2015, sillä haluamme kantaa oman kortemme kekoon lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa.

VitaFin lahjoittaakin jokaisesta vuonna 2015 tulevasta uudesta tilauksesta 1€ Suomen Icehearts Ry:n toiminnan tukemiseksi!

Mikä on Suomen Icehearts Ry?

Icehearts-toimintamalli on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja perheille, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen.

Icehearts on enemmän kuin urheilujoukkue. Icehearts on toimintamalli, joka on kehitetty ennaltaehkäisemään ja edistämään hyvinvointia. Toisin sanoen Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Tavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun eri vaiheiden. Icehearts työskentelee yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa.
Lue lisää Suomen Icehearts Ry:n toiminnasta osoitteessa www.icehearts.fi.

Yhdessä teemme hyvää avun tarpeessa olevien lasten paremman tulevaisuuden turvaamiseksi!