Go to Top

Yritys

SUOMALAISTA OSAAMISTA

VitaFin Oy perustettiin vuonna 2007 edesauttamaan suomalaisten hyvinvointia. Olemme toimineet luontaistuotteiden vähittäiskaupan alalla siis jo kymmenen vuotta ja sitä myötä olemmekin saavuttaneet arvostetun ja merkittävän aseman alan palveluntarjoajien keskuudessa.

Tarjoamme suoraan suomalaisille suunniteltuja ravintolisiä, jotka ovat turvallinen ja laadukas ratkaisu huolehtia elintärkeiden ravintoaineiden riittävästä saannista. Tuotteemme valmistetaan Suomessa korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Näin ollen pystymme takaamaan, että tuotteemme sisältää tuoteselosteessa luvatun määrän vitamiineja ja hivenaineita.

Käytämme  vain parhaita raaka-aineita, joten tarjoamme luotettavan ja turvallisen ratkaisun terveyden ylläpitämiseen. Kaikki raaka-aineet tulevat sertifioiduilta valmistajilta ja ne on sekä analysoitu että dokumentoitu ennen käyttöä. Niillä on myös EU -direktiivin mukainen jäljitettävyys. Seuraamme jatkuvasti ravintolisäalan uusimpia tutkimustuloksia ja päivitämme tuotteidemme koostumusta vastaamaan niitä.

 

OMA MYYNTITOIMISTO

Tuotteidemme myynnin hoitaa oma myyntitoimistomme Tampereella. Tuotteitamme ei siis löydä markettien hyllyiltä tai muista kivijalkamyymälöistä, sillä haluamme toimittaa asiakkaillemme tuoreita ja puhtaita tuotteita. Kun pitkää varastointia kaupan hyllyillä ei ole, ei tuotteisiimme tarvitse lisätä myöskään säilöntäaineita.

Myyntitoimistomme tarjoaa tällä hetkellä vakituisen työpaikan yli kymmenelle henkilölle. Kauttamme työllistyy myös monta kesätyöntekijää vuosittain, joten kannamme oman osuutemme Suomen työllisyyden ja talouden kasvattamiseksi. Tuemme mielellämme myös nuorison sekä uudelleen kouluttautuvien henkilöiden työllistymistä ja tarjoammekin mielellämme työpaikan nuorille, vasta työuraansa aloittaville henkilöille sekä harjoittelupaikkoja myyntialaa opiskeleville henkilöille.

 

PALKITTUA TYÖTÄ JO VUOSIA

VitaFin Oy:lle on myönnetty Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat sertifikaatti jo vuodesta 2012 alkaen. Sertifikaatti kertoo, että yrityksemme luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

VitaFin on saavuttanut myös hyvän Rating Alfa -luottoluokituksen. Luokitus on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tämän luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

 

facebook

 

 

suomenkartta

 2012 (2)2013 (2)2014 (2)2015 (2)2016 (2)2017 (2)

 


Rekisteriselosteet

Henkilötietolain mukaiset rekisteriselosteet:

– Asiakasrekisteri
– Suoramarkkinointirekisteri