logo Reilu ja motivoiva työpaikka!

VitaFin Oy Työpaikkana

Tule meille töihin

VitaFin Oy:n toiminnan yksi tärkeimmistä kulmakivistä on aina ollut reilu ja rempseä työilmapiiri. Kun töissä on hauskaa, sujuu työtkin paljon mukavammin ja sitä kautta myös tulokset pysyvät korkealla! Tarjoamme rennon ja hauskan työpaikan, missä ei pomot pöyhistele, vaan teemme töitä yhdessä tiiminä, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Meille työpaikka on kuin toinen koti, jonne on aina mukava tulla.

Työtiimimme koostuu myyntineuvottelijoista, tiiminvetäjistä, asiakaspalvelijoista sekä johdon assistenttista. Työllistämme tällä hetkellä yli 10 henkilöä vakituisesti.

Koulutus

Koulutamme kaikki työntekijät työtehtäviinsä juurta jaksain, joten työn voi oppia kuka tahansa! Ei siis haittaa, vaikka et olisi vielä raudanluja ammattilainen, sillä asenne ratkaisee. Työ alkaa aina kattavalla perehdytysjaksolla, joten työn aloittaminen on helppoa!

Palkkaus

Meillä hyvin tehdystä työstä maksetaan reilu ja oikeudenmukainen korvaus.  Olemme vakuuttuneita siitä, että palkkauksemme yksi alan kilpailukykyisimmistä! Palkkauksesta kerromme lisää avoimien työpaikkojen kohdalla.

Työntekijätarinat Pasi, 44

“Myyntiurani alkoi 26-vuotiaana eräässä lehtitalossa puhelinmyyjänä. Alku oli jännittävää ja en oikein tiennyt mitä sanoa asiakkaille. Vieressäni istui kuitenkin talossa pitkään ollut myyntikonkari, joka aloitti päivänsä aina reippaasti soitellen. Häntä seuratessani huomasin, että tyyppi tekeekin kauppaa! Kuuntelin hänen puheluitaan mielenkiinnolla ja päätin, että minäkin haluan oppia tämän työn! Ja minähän opettelin.

 

Nyt 18 vuotta myöhemmin, työskentelen edelleen puhelinmyyntialalla. Olen ollut myyntipäällikkönä noin seitsemässä eri myyntitoimistossa ja myynyt kaikkea toimistotarvikkeista vitamiineihin. Nyt VitaFinillä olen ollut reilun 5 vuotta, mikä on yksi pisimmistä työsuhteistani. Työskentely VitaFinillä on mukavaa, koska työporukka meillä on mitä mahtavin ja yrityksen omistajat ovat reiluja ja rentoja tyyppejä.

 

Hyvin tehdystä työstä maksetaan reilu korvaus, mikä on tietysti myyjälle elinehto. VitaFinin hyvästä maineesta työnantajana kertoo mielestäni parhaiten se, että meillä työsuhteet ovat pitkiä verrattuna muihin puhelinmyyntitaloihin. Meillä työntekijät tulevat joka päivä oikeasti mielellään töihin, koska tänne on helppo tulla. Meillä nauretaan päivän aikana paljon, mikä on ehdottomasti yksi tämän työpaikan parhaimmista puolista.”

Työntekijätarinat Joonas, 18

“Kiinnostukseni myyntialaa kohtaan on varmaankin tullut jo äidinmaidosta. Molemmat vanhempani ovat olleet myyntialalla töissä ja näin ollen olen kotona kuullut tarinoita vanhempieni työpäivistä myynnin parissa.

 

Kun sain peruskoulun päätökseen, olin minulle täysin selvää, että haluan myyntialalle töihin ja hakeuduinkin kauppaoppilaitokseen merkonomin linjalle opiskelemaan. 16-vuotiaana pääsin ensimmäiseen kesätyöpaikkaani VitaFinille myyntineuvottelijaksi.

 

Merkonomin opinnot jatkuivat tietysti kesän jälkeen normaalisti, mihin kesätyöstä saamani myyntikokemus toi lisää intoa. Halusin tehdä kaikkeni sen eteen, että tulen hyväksi myyjäksi. Kun ensimmäinen varsinainen työharjoittelujakso koululla alkoi, pääsin suorittamaan sitä VitaFinille ja nyt viimeisen opiskeluvuoteni ajaksi olemme sopineet koulun ja VitaFinin kanssa oppisopimuksen.

 

Tavoitteeni ja haaveeni on vakinaistua VitaFinille opiskelujen jälkeen. VitaFinillä on rento meninki ja huumoriakin riittää! Meihin työntekijöihin myös luotetaan, siellä ei pomot hengittele niskaan. Palkkaus on mielestäni reilu ja se motivoi ainakin minua itseäni tavoittelemaan kokoajan vähän parempia myyntituloksia.”

Työntekijätarinat Joel, 33

”Olen aloittanut myyntialan työt vuonna 2005 puhelinmyynnillä lehtien ja liittymien parissa. Lisäkokemusta myynnistä olen hankkinut myös ständimyynnin parista myyden luottokortteja, lisäravinteita ja sähkösopimuksia. Lisäksi olen ollut huonekalumyyjänä sekä kiertävänä kauppiaana yritysmyynnin puolella. Minulla on ollut myös omaa yritystoimintaa.

 

VitaFinille tulin vuonna 2016 ja olen työskennellyt pääosin myyntineuvottellijana, mutta myös VitaFinin asiakaspalvelussa aina tarvittaessa. Täytyy sanoa, että tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista työpaikoista, joissa olen työskennellyt. Tykkään täällä siitä, että meininki on rentoa ja jokainen saa määrittää oman työtahdin. Meillä ei soiteta soittoautomaattilla, kuten monessa muussa telemarkkinointitalossa vaan jokainen saa etsiä oman soittorytminsä. Parasta työpäivissä on työkaverit, jotka ovat tulleet vuosien saatossa hyvinkin tutuiksi."

Avoimet työpaikat

 

MYYNTINEUVOTTELIJA, Tampere 3 paikkaa / Sastamala 2 paikkaa

Etsimme Tampereen keskustassa ja Sastamalan keskustassa sijaitseviin toimistoihimme myyntineuvottelijoita vahvistamaan myyntitiimiämme!

Myyntineuvottelijana tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja tietokone. Työssäsi olet puhelias ja hyväntuulinen ja muuntaudut nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Sinulla ei hymy hyydy hankalassakaan tilanteessa ja pyrit parhaasi mukaan löytämään ratkaisun, joka saa asiakaan tekemään myönteisen ostopäätöksen. Viihdyt parhaiten asiakkaiden kanssa jutustellen ja olet sanavalmis tilanteessa kuin tilanteessa.

Odotamme sinulta:
- Positiivista ja myynnillistä asennetta
- Tahtoa kehittyä työssäsi sekä kantaa vastuuta
- Sanavalmiutta ja rohkeutta hieroa kauppaa
- Hyvää suomen kielen suullisia ja kirjallista taitoa

Tarjoamme:
- Mukavan ja siistin sisätyön viihtyisässä toimistossa
- Rempseät ja positiiviset työkaverit
- Motivoivan ja reilun palkkauksen
- Osaavan tiiminvetäjän tuen
- Luontaisetuja (lounas- ja virikesetelit

Myyntineuvottelijan palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja henkilökohtaiseen myyntiin perustuvasta, reilusta myyntiprovisiosta, joka on 10-20% omasta myynnistä eli vähintään 40€ per ohjehintainen kauppa. Keskivertomyyjän palkka on 2000€/kk, mikä tarkoittaa yhtä kauppaa per päivä. Kauppa päivässä on erittäin realistinen ja saavutettavissa oleva tavoite, johon jokaisella on mahdollisuus! Hyvä myyjä tienaa meillä noin 3000€/kk.

Työ on kokoaikatyö ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työaika on arkisin ma-pe 9-16, mutta työaika on neuvoteltavissa hakijan tilanteen mukaan.

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella, muistathan mainita haetko myyntineuvottelijan paikkaa Tampereelta vai Sastamalasta.

Tarjoamme mielellämme myös oppisopimuspaikkoja ja työssäoppimis-/työharjoittelupaikkoja, kysy rohkeasti lisää!

Hae meille töihin

Lähetä työhakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Halutessasi voit myös lähettää avoimen hakemuksesi suoraan sähköpostitse osoitteeseen myynti@vitafin.fi.

Otamme tietoturvasi vakavasti. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.