Tuotteemme

 


MultiAurinko monivitamiini

Luontaista suojaa iholle haitallista UV-säteilyä vastaan

MultiAurinko-monivitamiini pitää sisällään kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja hivenaineita. Lisäksi tuotteessa on lykopeenia ja karotenoideja, jotka suojaavat ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä.
Lue lisää..

avainlipputuote

MultiEchina monivitamiini

Vastustuskykyä ja elinvoimaa Suomen talven tuiskuihin

MultiEchina-monivitamiini on kehitetty ylläpitämään luonnollista vastustuskykyä silloin, kun sitä eniten tarvitaan, eli syksyn ja talven aikana. Tuotteeseen on lisätty Echina-uutetta, joka yhdessä C-vitamiinin ja sinkin kanssa auttaa ylläpitämään elimistön omaa vastustuskykyä.
Lue lisää..

avainlipputuote

Maitohappobakteeri PREMIUM

Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

Maitohappobakteerit eli probiootit tasapainottavat vatsan toimintaa ja ylläpitävät tervettä suolistobakteerikantaa. Probiootit ottavat elintilaa suolistossa haitallisilta bakteereilta ja vaikuttavat vastustuskyvyn paranemiseen.
Lue lisää..

avainlipputuote

Omega-3 kalaöljykapselit

Välttämättömät rasvahapot aivojen ja hermoston hyvinvointiin

Omega3-rasvahapot ovat välttämättömiä terveytemme ylläpitämiseksi, sillä ihmisen elimistö ei pysty muodostamaan niitä itse. Omega3-rasvahapot osallistuvat verisuoniston, hermoston ja rauhasten toimintaan ja kehitykseen sekä auttavat alentamaan kolesterolia.
Lue lisää..

K2-vitamiini

Tehokas apu luuston ja verisuonten suojaksi

K2-vitamiinin päätehtävä on kuljettaa ravinnosta saamaamme kalkkia luustoon rakennusaineeksi. Samalla K2-vitamiini vie kalkkia pois verisuonistosta, mikä ehkäisee esimerkiksi verisuonitukoksien syntymistä ja sydänkohtauksia.
Lue lisää..

avainlipputuote