K2-vitamiini

Klikkaa tästä sulkeaksesi ikkunan

K2-vitamiini

Tehokas apu luuston ja verisuonten suojaksi

 

K2-vitamiinin päätehtävä on kuljettaa ravinnosta saamaamme kalkkia luustoon rakennusaineeksi. Samalla K2-vitamiini vie kalkkia pois verisuonistosta, mikä ehkäisee esimerkiksi verisuonitukoksien syntymistä 

 

Tuoteinfo

VitaFin K2-vitamiini on helppo tapa varmistaa riittävä K2-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Suomalaiset eivät useinkaan saa riittävästi K2-vitamiinia ravinnosta ja siitä syystä sitä suositellaan käytettäväksi ravintolisänä.

K2-vitamiinin päätehtävä on kuljettaa kalkkia sinne, missä sitä kehossamme tarvitaan. Käytännössä K2-vitamiini siis ohjaa kalkkia luihin ja auttaa näin rakentamaan tervettä luustoa. Samalla K2-vitamiini vie kalkkia pois verisuonistosta, mikä ehkäisee esimerkiksi verisuonitukoksien syntymistä ja sydänkohtauksia.

K2-vitamiini vaikuttaa hyvinvointiimme myös muilla tavoilla. Sen on havaittu vaikuttavan esimerkiksi ihon sileyteen, diabeteksen ehkäisyyn, kehon energiantuotantoon ja aivojen hyvinvointiin. K2-vitamiinin voisikin sanoa olevan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttava, tärkeä vitamiini. On arvioitu, että K2-vitamiinin saannin tulisi olla vähintään 50 µg päivässä.

VitaFin K2-vitamiini on kotimainen Avainlipputuote. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa ja sen kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. 

 

Tuoteseloste

1 kapseli sisältää:

Ainesosa Määrä Päivittäisestä tarpeesta
K2-vitamiini  120µg 160% *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Ainesosat

Mikrokiteinen selluloosa (täyteaine), glyserolimonostearaatti, askorpyylipalmitaatti, rosmariiniuute, piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine), liivate (kapselin kuori), titaanidioksidi (kapselikuoren väriaine).