Maitohappobakteeri PREMIUM

Klikkaa tästä sulkeaksesi ikkunan

Maitohappobakteeri PREMIUM

Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

Maitohappobakteerit eli probiootit tasapainottavat vatsan toimintaa ja ylläpitävät tervettä suolistobakteerikantaa. Probiootit ottavat elintilaa suolistossa haitallisilta bakteereilta ja vaikuttavat vastustuskyvyn paranemiseen. Niiden hyöty ilmenee suoliston ja koko elimistön hyvinvointina.

 

Tuoteinfo

VitaFin maitohappobakteeri sisältää seitsemää erilaista bakteerikantaa hyvässä suhteessa ja jokaisessa kapselissamme on vähintään jopa 10 miljardia bakteeria. Bakteerin runsaalla määrällä tuotteesta saavutetaan riittävä teho, sillä on hyvä muistaa, että aikuisen ihmisen suolisto vastaa kooltaan jopa 1-2 tenniskenttää! Bakteereja siis tarvitaan huomattava määrä suoliston ja koko elimistön hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Maitohappobakteerituotteemme ainutlaatuinen valmistusmenetelmä takaa sen, että bakteerit pääsevät elävinä vaikutusalueelleen aina ohutsuoleen saakka. Toisin sanoen kapseli on käsitelty hapolta suojaavalla kerroksella, jotta bakteerit eivät tuhoudu vatsalaukun happoihin, vaan aloittavat toimintansa vasta ohutsuolessa.

Useiden bakteerikantojen runsaus takaa sen, ettei jokin yksittäinen kanta vahvistu liikaa muiden tärkeiden bakteerikantojen kustannuksella.  Tuote on siis suunniteltu jatkuvaan, säännölliseen käyttöön.

Lisäksi maitohappobakteerivalmisteessamme ei ole käytetty lainkaan inuliinia. Monet inuliinia sisältävät maitohappobakteerivalmisteet voivat aiheuttaa vatsan turpoamista ja ilmavaivoja, joten kyseinen ainesosa on jätetty tuotteestamme kokonaan pois. Tuote sopii siis hyvin myös herkkävatsaisille!

VitaFin Maitohappobakteeri on kotimainen Avainlipputuote. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa ja sen kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

 

Tuoteseloste