MultiAurinko-monivitamiini

Klikkaa tästä sulkeaksesi ikkunan

MultiAurinko-monivitamiini

Varmista ravintoaineiden riittävä saanti ja suojaudu haitalliselta UV-säteilyltä

 

MultiAurinko monivitamiini pitää sisällään kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja hivenaineita. Lisäksi tuotteessa on lykopeenia ja karotenoideja, jotka suojaavat ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. MultiAurinko monivitamiini on kotimainen Avainlipputuote.

 

Tuoteinfo

Multiaurinko-monivitamiinia toimitetaan 1.4. - 31.8.

MultiAurinko-monivitamiini on suunniteltu suoraan meidän suomalaisten tarpeisiin. MultiAurinko-monivitamiini pitää sisällään jopa 20 eri vitamiinia ja hivenainetta, joten se on helppo tapa huolehtia elintärkeiden ravintoaineiden riittävästä saannista päivittäin. Tuotteeseen on koottu juuri ne tärkeät vitamiinit ja hivenaineet, joista meillä Suomalaisilla on tyypillisimmin puutosta ja joita elimistömme tarvitsee päivittäin.

Useimmilla suomalaisilla on herkkä ja vaalea iho, mikä näkyy kesäisin ihon palamisena, punoituksena ja aurinkoihottumana. MultiAurinko-monivitamiinin sisältämät lykopeeni ja karoteinoidit antavat iholle ravinteita sen luonnollisen aurinkosuojan muodostamiseksi. Toisin sanoen, ne auttavat ihoa luonnollisen ruskettumisen muodostumisessa ja näin suojaavat ihoa auringon haitallisten UV-säteiden rappeuttavalta vaikutukselta. 

MultiAurinko monivitamiini on suunniteltu käytettäväksi myös erilaisten lääkitysten ohessa, joten se on turvallinen käyttää sairauksista huolimatta. Tuote ei sisällä kuuriluontoiseen käyttöön suositeltuja ravinteita, kuten rautaa, joten se on turvallinen käyttää monipuolisen ruokavalion tukena päivittäin.

MultiAurinko-monivitamiini on päivittäiseen, jatkuvaan käyttöön tarkoitettu valmiste. Lääkäriltä saatua ohjetta ravintolisien käyttöön liittyen on kuitenkin hyvä noudattaa, mikäli sinulla on jokin sairaus.

VitaFin MultiAurinko-monivitamiini on kotimainen Avainlipputuote. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa ja sen kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. 

 

Tuoteseloste