MultiEchina-monivitamiini

Klikkaa tästä sulkeaksesi ikkunan

MultiEchina-monivitamiini

Vastustuskykyä ja elinvoimaa Suomen talven tuiskuihin

 

MultiEchina-monivitamiini on kehitetty ylläpitämään luonnollista vastustuskykyä silloin, kun sitä eniten tarvitaan, eli syksyn ja talven aikana. Nimensä mukaisesti tuotteeseen on lisätty Echina-uutetta, joka yhdessä C-vitamiinin ja sinkin kanssa auttaa ylläpitämään elimistön omaa vastustuskykyä. Lisäksi tuote sisältää 20 eri vitamiinia ja hivenainetta. MultiEchina on kotimainen Avainlippu-tuote.

 

Tuoteinfo

Multiechina-monivitamiinia toimitetaan 1.9. - 31.3. 

MultiEchina-monivitamiini on suunniteltu suoraan meidän suomalaisten tarpeisiin ja nimenomaan Suomen kylmä talvi huomioon ottaen. MultiEchina-monivitamiini pitää sisällään jopa 20 eri vitamiinia ja hivenainetta, joten se on helppo tapa huolehtia elintärkeiden ravintoaineiden riittävästä saannista päivittäin. Tuotteeseen on koottu juuri ne tärkeät vitamiinit ja hivenaineet, joista meillä Suomalaisilla on tyypillisimmin puutosta ja joita elimistömme tarvitsee päivittäin.

MultiEchina monivitamiini on päivittäiseen, jatkuvaan käyttöön tarkoitettu valmiste. Tuote ei sisällä kuuriluontoiseen käyttöön suositeltuja ravinteita, kuten rautaa, joten se on turvallinen käyttää monipuolisen ruokavalion tukena.

VitaFin MultiEchina-monivitamiini on kotimainen Avainlipputuote. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa ja sen kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. 

 

Tuoteseloste