Omega-3 Kalaöljykapselit

Klikkaa tästä sulkeaksesi ikkunan

Omega-3 kalaöljykapselit

Välttämättömät rasvahapot aivojen ja hermoston hyvinvointiin

 

Omega3-rasvahapot ovat välttämättömiä terveytemme ylläpitämiseksi, sillä ihmisen elimistö ei pysty muodostamaan niitä itse. Omega3-rasvahapot osallistuvat verisuoniston, hermoston ja rauhasten toimintaan ja kehitykseen sekä auttavat alentamaan kolesterolia.

 

Tuoteinfo

VitaFin Omega-3 on päivittäiseen, jatkuvaan käyttöön tarkoitettu valmiste. VitaFin Omega-3-valmisteeseen on lisätty myös hyvänmakuista rosmariiniuutetta, mikä estää tehokkaasti kalan jälkimakua kapselin nauttimisen jälkeen.

Omega3-rasvahapot vaikuttavat laaja-alaisesti hyvinvointiin ja terveyteen. Ne osallistuvat esimerkiksi verisuoniston, hermoston ja rauhasten toimintaan ja kehitykseen sekä auttavat alentamaan kolesterolia. Alfalinoleenihappo lievittää tulehduksen oireita, vähentää veren hyytymistä ja ehkäisee sydämen rytmihäiriöitä sekä rintasyöpää. Kalaöljyn on myös todettu vähentävän psyykkisten sairauksien riskiä. Rasvahapot ylläpitävät myös vireystasoa ja niillä näyttäisi olevan myös sydäntautiriskiä vähentävä vaikutus.

VitaFin Omega-3 on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu valmiste. Sen sisältämät kalaöljyt on tuotettu kestävän kalastuksen periaatteita noudattaen. 

 

Tuoteseloste

1 kapseli sisältää:

Ainesosa Määrä
Kalaöljytiiviste (triglyseridit)  780,0 mg
- vastaten Omega-3 rasvahappoja  522,0 mg
EPA 296,0 mg
DHA 148,0 mg

 

 

Ainesosat

Kalaöljytiiviste, täyteaine (liivate), stabilointiaine (glyseroli), hapettumisenestoaineet (tokoferoliuute, rosmariiniuute).